Virágzó Közösségek Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár megmérettette magát a "Virágzó Közösségek" világversenyen. A helyi civil szervezetek is részt vállaltak a munkában, így természetesen a Lions Club is megjelent jellemző színeivel a Belvárosban. Tagjaink a nap folyamán támogatták bemutatkozó programunkat, illetve részt vettek a jótékonysági gyűjtésben is - amit a helyi kórház gyermek-intenzív osztályának ajánlottak fel a belváros "színes-szervezetei". Ragyogó időben, remek programokkal találkoztak a rendezvényre érkezők. Nemcsak Mosonmagyaróvár belvárosában, hanem a Mosoni-Duna partján, vagy a Futura Élményközpontban is képviseltük a Lions Clubot. Tartalmas, hasznos, vidám nap volt!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba