Hírek, aktualitások

Baráti Lions-est 2019. július 01. 18:00 Baráti Lions-est

Az erdélyi Szent Anna Gyermekotthon számára vitt adományút végeztével baráti összejövetelt tartott a Mosonmagyaróvár Lions Club tagjaival, ahol az Erdélyből hozott finom jellegzetes ételeket, italokat kóstolták meg - vidám beszélgetés, gitározás közben.

bővebben arrow_forward
Mosonmagyaróvári Juniális 2019. június 15. 08:00 Mosonmagyaróvári Juniális

A Mosonmagyaróvári Lions Club a hagyományok szerint a Mosoni-Duna partján tartotta évzáró rendezvényét. A tagok az eddigi szokásokat követve közösen bográcsban főztek, hajóztak, tehetséges fiatal zenészt hallgattak, és jókat beszélgettek. Tartalmas, szép napot töltöttek együtt, ragyogó nyári jó időben - barátaik között.

bővebben arrow_forward
Gyermeknapi támogatás 2019. május 30. 10:00 Gyermeknapi támogatás

A Mosonmagyaróvári Lions Club adománygyűjtése nyomán ismét szép játékokat, fejlesztőjátékokat, könyveket tudtak ajándékozni a helyi Éltes Mátyás Nevelési-Oktatási Központnak. Az óvodába, iskolába, és a kollégiumba járó gyermekek számára - hagyományosan - a Lions Club is támogatást nyújt. "Mert segíteni jó!"

bővebben arrow_forward
Lions Nap Mosonmagyaróváron 2019. április 27. 09:00 Lions Nap Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári LC is csatlakozott az országos Lions Naphoz. 2019. április 27-én 9-től 18 óráig színes egészségfejlesztési programokkal várták az érdeklődőket. Az egészség fejlesztése, a betegség megelőzése, az egészséges életmód, egészséges ételek, a mozgás fontossága megjelent a programokban.

bővebben arrow_forward
Tekeverseny 2019. március 05. 18:00 Tekeverseny

Hagyományos Rotary-Lions Baráti Tekeversenyt rendeztek Mosonmagyaróváron, 2019. március 5-én, kedden. Mosonmagyaróváron már hagyomány a két humanitárius szervezet tagjai között a jó kapcsolat - nemcsak a segítő akciókban, hanem emberileg is, ezért e programra mindig kellemes érzésekkel készülünk.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba