Hírek, aktualitások

Szemüveg-adományok 2019. november 13. 10:00 Szemüveg-adományok

A Mosonmagyaróvári Lions Club 2019. november 13-án adta át a Vakok és Gyengénlátók GyMSM Egyesülete Mosonmagyaróvári Kistérségi Csoport vezetőjének, Fördős Györgynének a felajánlást. A Mosonmagyaróvári LC jó kapcsolatot ápol a Megyei- és a Területi Látássérültek Egyesületének vezetésével, tagjaival. Ismét szemüvegekkel támogatták a közösséget.

bővebben arrow_forward
Adomány a Gyermekek Átmeneti Otthonának 2019. szeptember 17. 09:00 Adomány a Gyermekek Átmeneti Otthonának

Augusztus 20-án, a Szent István Napi rendezvényen, Mosonmagyaróváron évek óta hagyomány, hogy a jótékony célra felajánlott "Szigetköz legnagyobb halászlé" akcióban részt vesz a helyi Rotary- és Lions Club. Idén 440.430 Ft-ot sikerült összegyűjteni, melyet 2019. szeptember 17-én ünnepélyes keretek között adtak át a Gyermekek Átmeneti Otthonának.

bővebben arrow_forward
Lions-évnyitó rendezvény 2019 2019. augusztus 27. 18:00 Lions-évnyitó rendezvény 2019

Évnyitó rendezvényt tartott a Mosonmagyaróvár LC: a baráti nyárbúcsúztatóval egybekötött kerti partin megbeszélték az elkövetkező Lions-év feladatait, főbb célkitűzéseit, programjait. A bográcsfőzéssel egybekötött baráti együttlét vidám hangulatban zajlott, kellemes beszélgetések, zenehallgatás jellemezte az első megbeszélést.

bővebben arrow_forward
Baráti Lions-est 2019. július 01. 18:00 Baráti Lions-est

Az erdélyi Szent Anna Gyermekotthon számára vitt adományút végeztével baráti összejövetelt tartott a Mosonmagyaróvár Lions Club tagjaival, ahol az Erdélyből hozott finom jellegzetes ételeket, italokat kóstolták meg - vidám beszélgetés, gitározás közben.

bővebben arrow_forward
Mosonmagyaróvári Juniális 2019. június 15. 08:00 Mosonmagyaróvári Juniális

A Mosonmagyaróvári Lions Club a hagyományok szerint a Mosoni-Duna partján tartotta évzáró rendezvényét. A tagok az eddigi szokásokat követve közösen bográcsban főztek, hajóztak, tehetséges fiatal zenészt hallgattak, és jókat beszélgettek. Tartalmas, szép napot töltöttek együtt, ragyogó nyári jó időben - barátaik között.

bővebben arrow_forward
Gyermeknapi támogatás 2019. május 30. 10:00 Gyermeknapi támogatás

A Mosonmagyaróvári Lions Club adománygyűjtése nyomán ismét szép játékokat, fejlesztőjátékokat, könyveket tudtak ajándékozni a helyi Éltes Mátyás Nevelési-Oktatási Központnak. Az óvodába, iskolába, és a kollégiumba járó gyermekek számára - hagyományosan - a Lions Club is támogatást nyújt. "Mert segíteni jó!"

bővebben arrow_forward
Lions Nap Mosonmagyaróváron 2019. április 27. 09:00 Lions Nap Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári LC is csatlakozott az országos Lions Naphoz. 2019. április 27-én 9-től 18 óráig színes egészségfejlesztési programokkal várták az érdeklődőket. Az egészség fejlesztése, a betegség megelőzése, az egészséges életmód, egészséges ételek, a mozgás fontossága megjelent a programokban.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba