Hírek, aktualitások: Általános

Duna menti kerekezés 2020. augusztus 06. 06:00 Duna menti kerekezés

A LIONS szellemiséggel összhangban Passau-Mosonmagyaróvár útvonalon sportolást szervez a Mosonmagyróvár LC - a paralimpiára való felkészülés jegyében és Pető Zsolt többszörös Világ- és Európa-bajnok parasportoló felkészülésének támogatásával, látássérüléssel élő sportolókkal együtt.

bővebben arrow_forward
Juniális 2020 2020. június 13. 09:00 Juniális 2020

A Mosonmagyaróvári LC hagyományos évzáró rendezvénye a Juniális, melyet most is a gyönyörű Mosoni-Duna partján szerveztek meg, közös bográcsfőzés, ünnepi hangulat, új tagok avatásával, kis műsorral, sok beszélgetéssel - és a "LIONS Vezetés" megtisztelő jelenlétével.

bővebben arrow_forward
Együttműködés a LEO fiatalokkal 2020. február 02. 12:00 Együttműködés a LEO fiatalokkal

A Mosonmagyaróvári LC igyekszik összefogni, megszervezni a LEO mozgalmat Mosonmagyaróváron. 2020. január végén Mosonmagyaróváron, illetve Jánossomorján tartottak tájékoztatót, eszmecserét a Lions és a Leo mozgalomról. A diákok érdeklődőek, nyitottak voltak a jótékonyság, a humanizmus, a közösségépítés témájában.

bővebben arrow_forward
Idősek Otthona 2020. január 30. 14:00 Idősek Otthona

A Mosonmagyaróvári Idősek Gondozóházában járt a Mosonmagyaróvár Lions Club. 120 idős embernek vittek desszertként 100%-os gyümölcslevet, melyet a klub Egészségnapján kapott adományokból vásároltak. Az intézményt több ízben, több formában támogatták már, és támogatják folyamatosan.

bővebben arrow_forward
Egészségnap - jótékonyság - 2020. január 2020. január 12. 09:00 Egészségnap - jótékonyság - 2020. január

Jótékonysággal egybekötött bemutató - az egészséges étkezés fontosságáról - Mosonmagyaróváron a Corvina Étteremben, 2020. január 12-én. A 9 órakor kezdődő program természetgyógyászati előadásokkal indult, beszélgetéssel, eszmecserével folytatódott, majd az egészséges ételek, a húsmentes- gluténmentes, laktózmentes ételekről volt szó, természetesen gyakorlatban is.

bővebben arrow_forward
Mosoni Karácsony 2019. december 18. 17:00 Mosoni Karácsony

20 éve minden évben, Karácsony előtt, a helyi Lions Club 25 fő tehetséges, de rászoruló diákot ajándékoz meg. A hagyományos rendezvény a "Mosoni Karácsony", melyet gyerekek műsora színez. Vásárlási utalvánnyal, könyvvel, és édességgel kedveskedtek idén is a 25 gyermeknek.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba