Hírek, aktualitások: Általános

Lions beszélgetések - 2020. november 14. 2020. november 14. 14:00 Lions beszélgetések - 2020. november 14.

A diabétesz világnapja alkalmából 2020. november 14-ére tervezett program elmarad - a vírushelyzet által kiváltott korlátozások miatt. Dr. Kökény Mihály e témához fűződő gondolatait megosztja velünk online, s a Diabétesz Világnapján láthatóvá tesszük mindenki számára! A személyes találkozást, beszélgetést elhalasztjuk tavaszra! Köszönjük a megértést!

bővebben arrow_forward
Duna menti kerekezés 2020. augusztus 06. 06:00 Duna menti kerekezés

A LIONS szellemiséggel összhangban Passau-Mosonmagyaróvár útvonalon sportolást szervez a Mosonmagyróvár LC - a paralimpiára való felkészülés jegyében és Pető Zsolt többszörös Világ- és Európa-bajnok parasportoló felkészülésének támogatásával, látássérüléssel élő sportolókkal együtt.

bővebben arrow_forward
Juniális 2020 2020. június 13. 09:00 Juniális 2020

A Mosonmagyaróvári LC hagyományos évzáró rendezvénye a Juniális, melyet most is a gyönyörű Mosoni-Duna partján szerveztek meg, közös bográcsfőzés, ünnepi hangulat, új tagok avatásával, kis műsorral, sok beszélgetéssel - és a "LIONS Vezetés" megtisztelő jelenlétével.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba