Tekeverseny

Hagyományos Rotary-Lions Baráti Tekeversenyt rendeztek, 2019. március 5-én, kedden. Mosonmagyaróváron már hagyomány a két humanitárius szervezet tagjai között a jó kapcsolat - nemcsak a segítő akciókban, hanem emberileg is, ezért e programra mindig kellemes érzésekkel készülnek.

Dunakilitin, egy kellemes étteremben, tekézőben töltötték el az estét jó sportolással, beszélgetéssel, majd közös vacsorával.

A helyi ROTARY és LIONS klubok tagjai baráti versengésen, közös vacsorán, beszélgetés során ápolják a két közösség baráti kapcsolatait, hiszen nemcsak a humanitárius segítés, támogatások során vannak közös dolgaink, hanem a közös időtöltésben is.

Büszkék vagyunk arra, hogy városunkban a kezdetektől példát adunk összefogásból, kölcsönös megbecsülésből.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba