Segítő akcióink - bútor- és eszközgyűjtés a közösségi oldalon

A Mosonmagyaróvári Lions Club tagjai segítségével a közösségi médiában meghirdetett akciójával több családnak tudott kézzelfogható, hathatós segítséget nyújtani. Az átmeneti otthonból albérletbe kiköltöző két többgyermekes családnak szekrényeket, ágyakat, különböző használati eszközöket tudott átadni, egy családnak kerékpárt, egy másiknak gyors segítségért kombi-kiságyat, szőnyeget, paplanokat, de örömet okozott az akció porszívó juttatással, s ismét szemüvegvásárlással segítettünk egy családnak. Büszkék vagyunk arra, hogy a városlakók bíznak bennünk, tudják, hogy mindig jó helyre kerülnek az általuk felajánlott holmik. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba