LIONS-Mikulás Mosonmagyaróváron

A Mosonmagyaróvári LIONS Club tagjai, a Jánossomorjai Lionokkal együtt idén sem feledkeztek el arról, hogy a gyerekeknek örömet szerezzenek. 

Jól indult a december! Egy mosonmagyaróvári vállalkozó barátunk jóvoltából pénzbeli támogatást kapott egy család, majd meleg alsóneműket, téli ruházatot, játékokat tudtunk adni több gyermekes családnak - egy kicsit megtoldva a Mikulás csomagját.

Jánossomorján a lionok hetek óta azon dolgoznak, hogy sok-sok család életét megszépítsék. Külön szeretettel látogatták meg ajándékaival a város lakásotthonban élő fiataljait, kisgyermekeit is, és a városban élő látássérült embertársaikat. A családok számára élelmiszercsomagot készítettek, alapvető élelmekkel, krumplival, sárgarépával - örömet okozva ezzel sokaknak.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba