Láthatatlan vacsora

A Mosonmagyaróvári Lions Club ötödik alkalommal rendezte meg "Láthatatlan Vacsora" programját. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Chrabák László Kormányzó Úr is, valamint városunk egyik önkormányzati képviselője, aki már többször segített céljainkban, Muráncsik László Úr.

A hagyományaink szerint a környezetünkben látássérüléssel élő embereket és kisérőiket invitáltuk egy szép estére, ahol a klub tagjai, barátai, segítői támogatásával, szép zenés műsorral, finom ételekkel, italokkal kedveskedtünk nekik. A szintén hagyományos "esélyegyenlőségi totó" győztesei szép élményprogrammal lehettek gazdagabbak: pl. színházlátogatás, lovasterápia, sárkányrepülés kipróbálása, sárkányhajó túra - nyáron.

A tagjaink által felajánlott "finomságok", édességek licitjével szintén a látássérüléssel élők egyesületét támogatjuk - ennek bevétele százezer forint lett. Az igényes helyen, igényes környezetben töltött idő mindannyiunknak örömet okozott. 


 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba