Kupakgyűjtés - Mosonmagyaróvár térségében, s Jánossomorján is!

A Mosonmagyaróvári Lions által elindított akcióba már több óvoda, iskola, bolt, üzlet, intézmény, s magánember is bekapcsolódott - már Mosonmagyaróvár térségében is! Nagy örömükre keresik a klubot a csatlakozás igényével, így együtt dolgozhatnak a környezetvédelem, a környezettudatos viselkedés és ezáltal egy jótékonysági cél érdekében.

Dunasziget, Dunakiliti, Halászi, Jánossomorja, Hegyeshalom, Máriakálnok - :) a környező településeken élők számára is fontos ez a tevékenység!

Mosonmagyaróváron és Jánossomorján óvodák, iskolák, a zeneiskola tanítványai, a hajléktalan-szálló, az idősotthon, a sérüléssel élők nappali ellátásában részesülők is partnerek a közös tevékenységben, melyet a Lions-tagjaik koordinálnak, Cselovszki Katalin lion vezetésével. 

"Mert segíteni jó!" :) 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba