Küldöttség a Bécsi Nagykövetségen

A Mosonmagyaróvári LC "Duna menti kerekezés" program befejező napján a Bécsi Magyar Nagykövetségen vettünk részt egy fogadáson, amely nagy élményt jelentett a Bécsi Cosmopolitan LC tagjainak éppúgy, mint nekünk. .

2020. augusztus 9-én, vasárnap 9 órakor Dr. Windisch Teréz nagykövetségi titkár fogadta a bécsi és magyar lionokat. Megmutatta nekünk az épületet, a csodálatos termeket, festményeket. A baráti beszélgetés rámutatott a népek összefogására, a lions elvek fontosságára. A Duna menti kerekezés program jövőre folytatódik, ahol még nagyobb Lions-együttműködést tervezünk - az osztrák klubok támogatásával, együttműködésével is. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba