Kühne Koncert Fúvószenekar 70. évfordulója

A Mosonmagyaróvári Lions Club tagjai 2019. június 1-én részt vettek a Kühne Koncert Fúvószenekar koncertjén, melyet a helyi Flesch Károly Kulturális Központ színháztermében tartottak. A rendezvény zsúfolásig megtelt nézőtér mellett hatalmas sikert aratott. Hernádi Sándor, nagy tiszteletnek örvendő tagunk, a zenekar vezetője, karnagya.

Minden évben, 19 esztendeje töretlenül, az Adventi Koncert jótékonysági bevételével támogatja a LIONS jószolgálati munkáját - a karácsonyi ajándékozást teszi lehetővé: tehetséges, de rászorult gyermekek, nehéz anyagi körülmények között élő családok ünnepén varázsol több mosolyt, s örömet. 

70 éves évforduló

A koncerten részt vevő tánccsoport vezetője a szintén Lions-tag, Orbán-Cser Zita.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba