Környezettudatosságra nevelés a LIONS-sal!

Remek összefogás a Mosonmagyaróvári LC, és a most alakuló Jánossomorjai Lions Club tagjai között! A Mosonmagyaróvári LC - Cselovszki Katalin koordinálásával -, s egy jánossomorjai tagunk - Prátser Krisztián - már évek óta gyűjti a műanyag kupakokat, hogy segítse egy autizmussal és mozgássérüléssel élő fiatal lány rehabilitációját.

Most egy új akcióként összekötöttük ezt nevelési célzattal, s Mosonmagyaróváron, s Jánossomorján óvodákban, iskolákban kezdtük el a gyerekek természettudatos, környezetvédelmi nevelését - pedagógus tagjaink, segítőink aktív támogatásával. Szándékaink szerint minden intézményben találunk olyan segítőkész óvónőt, tanítót, tanárt, akik fontosnak érzik ezt a tevékenységet, s így kibővíthetjük eddigi tevékenységeinket. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a minket körülvevő természet védelmére, a tudatosság fontosságára. WE SERVE! 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba