Juniális 2020

2020-ban is a gyönyörű Mosoni-Duna partján tartottuk hagyományos Juniális rendezvényünket. Idén is főztünk bográcsban, volt sok beszélgetés, zene, ének... de volt ünnepélyes tagavatásunk is, a Lions országos vezetésének képviseletében. Megtisztelő számunkra, hogy az új 10 tagot Boronkay Gusztáv Kormányzó, Keys Mária Alkormányzó Asszony, dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona volt Kormányzó segítségével avathattuk fel. Ezzel egyben le is tettük az alapjait a remélhetően induló fiók-klubunknak, melyet Jánossomorján tervezünk. A nap folyamán jól szórakoztunk, vidáman telt az idő, baráti hangulatban. A klub új elnöke, titkára is bemutatkozott, s a helyi média is jelen volt az ünnepélyes lions-eseményen.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba