Jánossomorjai Fiók Klubunk aktivitásai

A Mosonmagyaróvári LC, és fiók-klubja, a Jánossomorjai LC együttműködése advent idején is megmutatkozott. A legújabb LIONOK aktívan, hasznosan munkálkodnak együtt, sok-sok aktivitással, lelkesedéssel, a városban és környékén élő emberek segítéséért. 

Példamutató összefogással élelmiszert, TV-t, kerékpárt, kandallót, játékokat, bútorokat, ruhát, és cipőt tudtak átadni az arra rászoruló családoknak. 

A Mosonmagyaróvári LC adományokkal, együttműködéssel tudta támogatni fiók-klubját, a Jánossomorjai Lionok pedig ugyanígy ezt a segítséget visszaadták (krumpli, hagyma, ruházat)."Mert együtt segíteni jó!" 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba