Hajléktalan emberek segítése

A Mosonmagyaróvári Lions tagjai idén is segítik a hajléktalan szállón lakó embereket. Könyveket gyűjtöttünk, melyért "cserébe" virslit kapunk - a Darnó-Hús akciójához csatlakozva. /A könyvek a helyi kórház gyermekosztályára kerülnek, a virslit pedig visszük a hajléktalanok számára./ 

2019. december 30-án jártunk a Mosonmagyaróvári Hajléktalan szállóban, ahol jelenleg 57 ember tölti a napjait. A friss, roppanós virsliknek mindannyian nagyon örültek, és a másnapi szilveszteri vacsorájukat hálásan köszönték. A Darnó-Hús egyik vezetőjével vettünk részt az adomány átadásán.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba