Megvalósult a LIONS Duna menti kerekezés 2021. programja

Ismét sikerült megrendezni, megvalósítani a Duna menti kerekezés - Passautól Mosonmagyaróvári c. programot, mely már tavaly is nagy sikerrel zajlott. Pető Zsolt parasportoló programjának célja a nemzetközi barátság, az esélyegyenlőség, és a parasportok fontosságára felhívni a figyelmet. Bécsi  Lions barátaink - kik az előző héten töltöttek nálunk egy hosszú hétvégét, elkísérték Zsoltot,  és a vele együtt kerekező barátait, Mészáros Lászlót, Dallos Tamást Bécsből Pozsonyon át Mosonmagyaróvárig. Bécstől sokan csatlakoztak hozzájuk, de a rajkai határnál is még többen velük együtt tették meg a közel 20 km távot Mosonmagyaróvárig. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba