Albérletbe költöző család támogatása

Egy lions-barátunk megkeresésére segítettünk egy fiatal párnak az albérletük berendezésében, az életkezdésben. Két hét összetett munkája nyomán a kért bútorok, edények, paplanok, plédek, ruhák, dipők, vasalódeszka, vasaló, szendvicssütő, valamint a babaváráshoz kiságy, babakelengye, sok-sok szép ruhácska került a raktárunkba, onnan a fiatal családnak.

Az összegyűjtött holmikat teherautóra tettük, majd így szállítottuk az albérletbe, s ennek költségét is önzetlenül vállaltuk. 

Az összefogással megvalósított projekt sikeres volt - köszönet Cselovszki Katalin clubtársunk koordináló munkájáért, s a segítők lelkes tevékenységéért. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba