A Mosonmagyaróvári LIONS Club Ukrajnai segélyakciója

A Mosonmagyaróvári LIONS Club - fiókklubunkkal, a Jánossomorjai LIONS-csapattal együtt csatlakozott a nemzetközi, országos segélyakcióhoz. Mivel Mosonmagyaróvár testvérvárosa Beregszász, így sok együttes kapcsolattal rendelkezik, közös döntés után a helyi támogatások mellé álltunk, s itt helyben segítettünk, amiben tudtunk - s ez a munka folyamatos továbbra is.  

A Lionok anyagi támogatással, sok-sok gyűjtőmunkával,  cégek, intézmények összefogásával, nagyon sok élelmiszert, tisztálkodószert, plédeket, takarókat, meleg ruhát gyűjtött az arra rászoruló, Mosonmagyaróváron helyet /lakhelyet, ellátást/ kapó háborús menekülteknek. 

"Mert segíteni emberi kötelesség!"


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba