A Mosonmagyaróvári Lions Club - Jánossomorján érzékenyített

2020. október 8-án emlékeztünk meg a Fehér Bot Napjáról - mosonmagyaróváriak, segítve az alakuló Jánossomorjai Lions Clubot.

A Klafszky Katalin Általános Iskola alsó- felső tagozatában jártunk, vendégünk, segítségünk volt a MVGYOSZ Vakvezető-kutya kiképző iskolájának csapata, akikhez csatlakozott 3 látássérüléssel, kutyával közlekedő ember, akik a bemutatóban aktívan részt vettek. Köztük egy lions-tagunk, dr. Lengyel Júlia, aki folyamatosan, aktívan segíti az érzékenyítő munkát.

A gyerekek és a pedagógusok érdeklődését felkeltették a kutyák, illetve a téma, amivel foglalkoztunk. Megbeszéltük, hogy folytatni fogjuk, s többször ellátogatunk az iskolába érzékenyítő órákra.

Sikeres délelőtt volt, jól éreztük magunkat. Lions! Mert segíteni jó!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba