Közös munka! A Mosonmagyaróvári Hajléktalan Szálló támogatása

A közösségi oldalon láttuk meg a kérést: a Mosonmagyaróvári Hajléktalan Szálló sáros, rendezetlen udvarára kültéri lapokat szeretnének letenni - s várják a támogatókat. Egyik Lions-tagunk, Huber József azonnal jelezte segítő szándékát: a családja birtokában, Hegyeshalomban lévő Rózsa Csárda udvarán van olyan kültéri lap, amit felajánlanának a jó cél érdekében. Cselovszki Katalin lion koordinálásával rögtön beindult a segítségadó gépezet: Rotarys barátunk, Gondár György fuvarozó vállalkozó is pozitívan állt az ötlethez. Első feladat a "rakodás" volt, amihez a Hajléktalan Ellátásban lévő 4 férfi munkáját vettük igénybe. Autóba szálltak, s Hegyeshalomba érkeztek a munkához. Jóleső érzés látni, ahogy dolgoztak azért, hogy környezetük szebb legyen. A nehéz betonlapokat raklapokra pakolták - egyesével megemelve mindegyiket. Még a daru, s a teherautó kellett, ami a Hajléktalan Szálló területére szállítja a lapokat. 

Lelkesedéssel, büszkeséggel tölt el bennünket a tény, hogy gyors reagálással, összehangolt együttgondolkodással, Lions-Rotary-Hajléktalan ellátás -  tudtunk segíteni! "Ez szép munka volt!" 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba