2021. Hagyományos Juniális program Mosonmagyaróváron

A mosonmagyaróvári lionok 2021. Juniális rendezvénye is sikerekkel, jó élményekkel zárult. A bográcsban, illetve grillezve készült ételek, a hideg italok, a saját maguk készítette sütemények, a gyönyörű zenei előadás, a közös hajózás sok szép élményt nyújtott mindannyiuknak.

A soros elnök elismerő okleveleket is adott át a tagoknak.

Az év közben felvett 10 új tag hivatalos avatását is megtartották, büszkék nagyon a Jánossomorjai Fiók-klubjukra, ahol 10 fő dolgozik már a jószolgálatot előtérbe helyezve. A mosonmagyaróvári klub is új tagokkal bővült. 

A rendezvényen részt vett a Kormányzó Asszony, Keys Mária is, illetve győri, baráti lions cldubot, illetve a látássérültek szervezetét is képviselték barátaik.

Mindannyian jól érezték magukat, s természetesen itt sem maradhattak el a jótékonyság, a segítés formái sem.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba