Érzékenyítő program májusban

esemény kezdete: 2019. május 16. 15:00
esemény vége: 2019. május 16. 18:00

Már ötödik alkalommal lesz Mosonmagyaróváron Színes Majális címmel érzékenyítő program, ami a látássérült emberek mindennapjaival, nehézségeivel, örömeivel, eszközeivel ismerteti meg a programra kilátogatókat.Már ötödik alkalommal lesz Mosonmagyaróváron Színes Majális címmel érzékenyítő program, ami a látássérült emberek mindennapjaival, nehézségeivel, örömeivel, eszközeivel ismerteti meg a programra kilátogatókat.

A programon segítségünkre lesz a helyi látássérüléssel élők egyesülete, civil segítők. A gyerekeknek érdekes gyakkorlatban kipróbálható, játékokat és eszközöket biztosítunk, lesz vidám műsor az értelmi akadályozottsággal élők otthonának ellátottjaival, kézműveskedés, és egy megváltozott munkaképességű embereknek szóló munkaerő-kereső paktum bemutatkozása, retextil technikával való ismerkedés is. 


Letölthető dokumentumok

jpg | plakát

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba