A Mosonmagyaróvári LC Lions Napi programja

esemény kezdete: 2019. április 27. 09:00
esemény vége: 2019. április 27. 19:00

A Mosonmagyaróvári Lions Club Egészségnapja 2019. április 27-én szombaton lesz. A látássérüléssel élő barátainkon kívül velünk lesznek a helyi diabétesz club tagjai, a különböző érzékszervi sérüléssel élők csoportjai is.

A délelőtt folyamán a családokat szólítjuk meg: egészségügyi előadásokkal, tanácsadással, bemutatókkal. A gyerekeknek kézműves foglalkozás a témával kapcsolatban, majd zenés-játékos tornával, játékokkal szórakoztatjuk őket. Érzékenyítő foglalkozást is tartunk a jelenlévőknek, majd a látássérüléssel élőkkel együtt a belváros tapintható szobraival ismerkedünk meg, képzett idegenvezető segítségével.

A délután egy közös, "integrációs" kerékpártúrával folytatódik: Mosonmagyaróvár - Máriakálnok- Halászi-Mosonmagyaróvár kerékpárútvonalán. Tandemmel, fekvő kerékpárral, rollerrel, kerekes-székkel, akár futva,  családokat várunk a programra, ahol a Clubunk által adományként adott tandem, és speciális kerékpár kipróbálására is lehetőség lesz. 

Az országos LIONS Napon megszólítjuk a Családokat, generációkat - olyan programok ajánlásával, amelyek nagy érdeklődést válthatnak ki a városunk és környéke lakóiból.

Felelős: Cselovszki Katalin elnökKépgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba