Kormányzói elismerések - a Mosonmagyaróvári LIONS Club tagjainak

A Mosonmagyaróvári LIONS Club megtiszteltetésnek vette, hogy jótékonysági programján részt vett Dr. Chrabák László Kormányzónk. 

Kormányzó Úr elismerését fejezte ki az LC munkája, tevékenysége miatt. Megtisztelte a tagságot azzal, hogy kézfogásával erősítette meg a kapott elismeréseket.

27 éve a klubban tevékenykedő Dusek Miklós, Frint Gábor, Dr. Csizmazia Miklós, Botos Gábor, Dr. Nagy Sándor kitartó, lendületes, korrekt munkájukért, Huber József, Hernádi Sándor tagok hagyományos adventi rendezvényeink főszereplőiként méltán kaptak elismerést. A klub soros elnöke - a tisztséget 4. éve viselő - Cselovszki Katalin munkájáért szintén kormányzói elismerést kapott. 

A klub tagsága büszke arra, hogy a munkánkat sikeresnek ítéli meg a Vezetés! Köszönet érte!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Mosonmagyaróvár Lions Club

Adószámunk:
19110152-1-08
Számlaszám:
58600252-10009127

cím: 9200 Mosonmagyaróvár,
Csaba u. 21.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba