Autizmus Világnapi figyelemfelhívás - virtuálisan

Virtuális figyelemfelhívás - a Kék Séta helyett

Az Autizmus Világnapja, április 2. A Kék Sétával való hagyományos megemlékezés helyett - a járványhelyzet miatt - a virtuális programokat kell előnyben részesíteni, így ennek lehetőségeit használjuk ki ebben az évben.

A folyamatos, március 20-tól április 2-ig tartó kampány sok területet ölel át. A közösségi oldalakon folyik az ismeretátadás, s a "Ragyogj kéken" szlogen köré épülő aktív megjelenés. Célunk a családok megszólítása, a gyerekek ösztönzése mellett ismerőseink, barátaink aktivizálása arra, hogy a környezetében valami "kéket" alkosson, mindenki kreativitására bízva. 

Ebben az évben a mosonmagyaróvári lionok kiemelten támogatják a Reménység Autista és Autisztikus Sérültekért Alapítványt, adventkor már élelmiszer, ruha, cipő adománnyal segítették a családokat, valamint a rehabilitációs, s versenysportot űző autizmussal élő fiatalokat. Támogatták az Autista-Házban ellátott fiatalokat, családokat, szemüvegvásárlás is történt - s most gyűjtést szerveznek számukra a városban, eszköz- és játékadományokkal kedveskednek. 

Köszönet a Mosonmagyaróvári Futótársak Sportegyesület Vezetésének, hogy megszervezte az autizmussal élők támogatására a "Jótékonysági Nyuszifutást" - a figyelemfelhívás itt is "kék" lesz! 

"Ragyogjunk együtt az autizmussal élőkért!"


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba